Hoewel het toilet vaak een kleine ruimte is, biedt dit juist de perfecte gelegenheid om een uitgesproken styling statement te maken. Wat je in een grote ruimte niet durft, pakt in een kleine ruimte juist goed uit.
Dit zijn mijn persoonlijke favorieten. Allemaal anders qua stijl, maar stuk voor stuk bijzonder eigenzinnig. 

 

Ruw beton en glanzend wit vormen een fraai contrast.
(bron Pinterest)

 

 

Op dit toilet kan je je helemaal uitleven met teksten en tekeningen. En is zelfs met een klein budget redelijk simpel zelf te doen. 

(bron NYtimes)

Wil je meer op de klassieke tour dan is de combinatie van marmer, donkere wandpanelen en een houtenvloer iets voor jou.

(bron Ambel Interiors)

De foto van dit toilet is afkomstig van een reportage van een prachtig gerenoveerd Australisch pakhuis en daar hoort natuurlijk een bijzonder toilet ontwerp bij! Je ogen gaan als eerste naar de antieke spiegelwand waar bijna onzichtbaar, een kast achter verwerkt is. De eenvoudige tegels van zowel de vloer als wand krijgen een bijzondere uitstraling dankzij het visgraatpatroon.

(bron Yellow Trace) 

Je lievelingskleur in het toilet? Waarom niet! Schilder vooral ook het plafond mee in dezelfde kleur. En wees niet bang voor donkere kleuren. Zoals je op deze foto ziet, komen het sanitair en de kranen juist extra mooi tot hun recht. 
(bron Artisanvitrieb)

In je toilet kan het behang niet druk genoeg zijn. Hoe drukker hoe beter. Dit behang van William Morris is daar een mooi voorbeeld van. 

(bron The Home Upgrade)

De Cloud van Lyon Beton is een van onze bestsellers en inmiddels verkrijgbaar in 3 formaten. Klik op de foto voor meer informatie.

De XS Cloud van Lyon Beton is de kleinste uitvoering en voorzien van een kartelrand om het toiletpapier af te scheuren.  Klik op de foto voor meer informatie.

Volg THE FINCH via PinterestFacebook,Instagram

GRATIS VERZENDING*
-   NL  €50,00   -
-  BE/DE   € 85,00  _ 

Voor 16:00 besteld, zelfde dag bij post afgeleverd

For delivery outside NL/BE/DE contact us for shipping costs before ordering.
* NL/BE/DE -only. 

BETAALMETHODEN:

          

 

Nieuwsbrief - 10 % korting

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Je krijgt binnen een dag een mail met een unieke éénmalige kortingscode van 10%.

Ontvang tevens aantrekkelijke aanbiedingen en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten en styling tips.
Aanmelden
© 2015 - 2023 The Finch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel