Studio Rode Kers

Rode Kers staat voor alles dat het leven net dat stukje extra kleur geeft. Studio Rode Kers zit helemaal achterin de tuin. Het rustigste plekje van het huis. Met mooi weer gaan de deuren open en stroomt de wereld binnen. Naast alle keramiekmaterialen bevindt zich binnen in de studio een grote verzameling aan 'gevonden voorwerpen'. Deze voorwerpen vormen mede de inspiratiebron voor de ontwerpen van Studio Rode Kers. Studio Rode Kers ontwerpt graag voorwerpen met een verhaal. Zoals bijvoorbeeld het  geluksvisje met een wensje van binnen (om weg te schenken). Daarnaast heeft Corine, eigenaar en oprichter van Rode kers een grote passie voor vintage speelgoed en keramiek uit oude keramiek fabrieken (waarvan er vele inmiddels gesloten zijn). Deze stijl en vormgeving vormt ook een belangrijke inspiratiebron voor haar eigen keramiekcollectie.

Buiten grenst de studio aan de veranda, waar het heerlijk mijmeren is over nieuwe projecten. Zomers gaat de (pottenbak) draaischijf dan ook regelmatig naar buiten en 's winters gaat het zwarte kacheltje in de studio aan. Als overal in huis de lichten uit gaan, brandt er vaak nog wel een lampje in de studio. Juist omdat het in de nacht zo stil is, werkt Rode Kers vaak 's avonds laat.

GRATIS VERZENDING*
-   NL  €50,00   -
-  BE/DE   € 85,00  _ 

Voor 16:00 besteld, zelfde dag bij post afgeleverd

For delivery outside NL/BE/DE contact us for shipping costs before ordering.
* NL/BE/DE -only. 

BETAALMETHODEN:

          

 

Nieuwsbrief - 10 % korting

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Je krijgt binnen een dag een mail met een unieke éénmalige kortingscode van 10%.

Ontvang tevens aantrekkelijke aanbiedingen en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten en styling tips.
Aanmelden
© 2015 - 2023 The Finch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel